Szülésfelkészítés

Egyéni konzultáció vagy kiscsoportos szülésfelkészítő találkozások keretében igyekszem az összes felmerülő kérdésedet megválaszolni. Végigvezetlek a várandósság testi és lelki vonatkozásain. Feltárjuk az érzéseidet, a szüléssel kapcsolatos tudnivalókat és lehetőségeket, a vajúdástámogatás módjait, az első órák és napok jelentőségét, a szoptatás folyamatát, a gyerekágyas időszak és a családdá válás örömeit és nehézségeit. Segítek megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldásokat és a megvalósításhoz fontos segítőket.

Keress meg, hogy egy ingyenes egy órás konzultáció alkalmával személyesen is megismerkedhessünk és feltehesd a kérdéseidet.


Intenzív szülésfelkészítő hétvége pároknak.
Honnan fogod tudni, hogy eljött az idő? Milyen is a szülés valójában és milyen lehetőségeid vannak? Tényleg fáj? Miben tud segíteni a párod? Mi történik a kisbaba születése után? Kiscsoportos foglalkozás során intim légkörben, interaktív módon segítek felkészülni és megtalálni a számotokra legmegfelelőbb megoldásokat, hogy magabiztosan és örömmel várjátok kisbabátok érkezését.

A kezdés tervezett időpontja: 2017. október első hétvégéje
A program rugalmasan indul, minimum létszám 5 pár.
Részvételi díj: 20.000,- Ft/pár
Regisztráció és további információ:
Szerdahelyi Eszter szülésfelkészítő és szüléskísérő dúla, tel.: 20/253-0466, email: info@eszterdula.hu